Lirik Wiwik Sagita - Gak Koplo Gak Enak


Lirik Wiwik Sagita - Gak Koplo Gak Enak
 

Lirik Lagu Gak Koplo Gak Enak

biyen kowe wes tak kandani
kuwi ngono ojo mbok baleni
kuwi barang nyandoni pengene ra mari-mari
sak iki kowe bingung yen ngelereni

koplo kok yo mbok turuti
duwit ludes nganti mbok belani
ngenteni sopo ngandani, ngenteni kapan ngelereni
mosok kowe gelem leren yen wes mati

yen pengen koplo musike wae
yen pengen koplo jogedane wae

gak koplo gak enak dikoplo malah wenak
opo wae musike dikoplo wenak rasane
gak koplo gak enak dikoplo malah wenak
opo wae lagune dikoplo wenak rasane

rungokno gendange, rungokno sulinge
ayo bareng-bareng kita ngoplo rame-rame

biyen kowe wes tak kandani
kuwi ngono ojo mbok baleni
kuwi barang nyandoni pengene ra mari-mari
sak iki kowe bingung yen ngelereni

koplo kok yo mbok turuti
duwit ludes nganti mbok belani
ngenteni sopo ngandani, ngenteni kapan ngelereni
mosok kowe gelem leren yen wes mati

yen pengen koplo musike wae
yen pengen koplo jogedane wae

gak koplo gak enak dikoplo malah wenak
opo wae musike dikoplo wenak rasane
gak koplo gak enak dikoplo malah wenak
opo wae lagune dikoplo wenak rasane

gak koplo gak enak dikoplo malah wenak
opo wae musike dikoplo wenak rasane
gak koplo gak enak dikoplo malah wenak
opo wae lagune dikoplo wenak rasane
edit